DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Bedrijfsinformatie

Openingsfeest nieuwe winkel 11 november!

Op 11 november openen wij feestelijk onze nieuwe winkel in Heerhugowaard. Fraaie banen van modelspoorclubs en andere demonstraties zijn die dag gratis te bewonderen in de grote tentoonstellingsruimte. Onze nieuwe winkel zal zeer overzichtelijk ingericht zijn en het assortiment flink uitgebreid. De voorbereidingen zijn vergevorderd en eind september starten wij al met verbouwing en inrichting van de nieuwe locatie. Onze nieuwe winkel is iets dichter bij Alkmaar, op 10 minuten lopen van station Heerhugowaard, gelegen langs het spoor en voorzien van een eigen parkeerterrein. We houden het graag nog een klein beetje spannend, dus de exacte plek leest u in één van onze volgende nieuwsbrieven of zeer binnenkort op deze pagina.

Tot en met 28 oktober is onze huidige winkel aan het Stationsplein gewoon geopend.

Sinds de lancering van onze webwinkel begin dit jaar, barst ons bedrijf uit z'n voegen. De overzichtelijkheid van de webshop, in combinatie met ons extra scherpe prijsbeleid, werpt duidelijk z'n vruchten af. Voor de verwerking van bestellingen, en de toename van voorraden, is nu veel meer ruimte nodig dan beschikbaar is op onze huidige locatie aan het Stationsplein. Daarom verhuizen wij nog dit najaar naar een veel ruimer winkelpand, dat uiteraard ook op loopafstand van station Heerhugowaard gelegen is. Naast uitbreiding van winkel- en distributieruimte richten wij op deze nieuwe locatie een grote tentoonstellingsruimte in. Onze huidige, ophijsbare modelbaan Huiderstad krijgt hier een vaste opstelling en wordt er de komende jaren flink uitgebreid. Ook hebben wij in deze ruimte de mogelijkheid om modulaire modelbanen en bouwwerken te demonstreren aan het publiek. Zowel van clubs als die van u! Zo kunnen wij deze schitterende modelhobby met elkaar delen en anderen ermee besmetten. Meer informatie over onze verhuizing en uitbreiding krijgt u in onze winkel of leest u in de komende nieuwsbrieven.

Direct naast het station in Heerhugowaard vindt u dé speciaalzaak van Nederland voor modeltreinen en modelbouw. Zodra u de winkel betreedt, valt direct de ruime, overzichtelijke indeling op. Alle bekende trein- en landschapsmerken zijn goed vertegenwoordigd en ingedeeld in speciale afdelingen. Zo treft u hier de grootste Märklin-afdeling van Nederland! Ook merken als Fleischmann, Roco, Piko, Faller, Noch, Revell en vele anderen zijn overzichtelijk en aantrekkelijk ingericht. De sfeer wordt versterkt door een echte treincoupé, waarin u plaats kunt nemen en kunt genieten van een levensechte treinreis!

Huider modelbouw is opgericht in het jaar 2000 door eigenaar en treinliefhebber Ernst Huider. Door passie en enthousiasme voor alle facetten van modelbouw, is dit bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Hij, zijn vrouw Evelien en alle medewerkers en vrijwilligers, staan altijd graag voor u klaar om kennis en ervaringen met u te delen. Daarvoor blijft onze fysieke winkel dé ultieme ontmoetingsplaats. Met vrijwel alle gangbare en ook vele bijzondere artikelen uit eigen voorraad leverbaar, komt u nooit voor niets naar onze winkel in Heerhugowaard. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) kunt u rustig genieten van onze belevingswereld.

Ons grote aanbod modeltreinen, landschapsartikelen en bouwmodellen vindt u ook terug in onze webwinkel. Vooral als u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken, is dit een mooie uitkomst. De categorie-indelingen en filters op onze site, maken het mogelijk om heel gericht te zoeken en alles te vinden. De winkelvoorraad is direct gekoppeld, zodat "In voorraad" ook echt voorradig betekent. Leveringen kunnen wij daarom snel en efficiënt verwerken. Niet-voorradige artikelen leveren wij doorgaans ook snel uit, wegens frequente toelevering van de meeste fabrikanten.