DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Contact en bereikbaarheid

Huider ModelbouwHuider BV

M. de Klerkweg 10, 1703 DK Heerhugowaard  The Netherlands

Telefoon: 072-57 14157 (tijdens winkel-openingstijden) / Phone: 0031-72 57 14157

E-mail: info@huider.nl   Internet: www.huider.nl

Bank: IBAN: NL98 RABO 0105 7523 47

Kamer van Koophandel (Chamber of Commerce), Alkmaar: 8142 0676

BTW-nummer (VAT): NL-8620 83023 B01

Directie: ing. Ernst Huider en Evelien Huider-Jurriansen


Bereikbaarheid

Per auto vanuit het zuiden: De A9 uit Amstelveen / Haarlem gaat ter hoogte van Alkmaar vanzelf over in de 4-baans N242 naar Heerhugowaard. U neemt de afslag Heerhugowaard/Obdam en houd bij de rotonde rechts aan. Sla vervolgens bij de eerste verkeerslichten linksaf. Neem dan de tweede afslag naar rechts en u ziet na 50 meter direct ons winkelpand. Geheel gratis parkeren kan langs de weg bij onze ingang, of achter ons winkelpand op eigen terrein. Er is altijd genoeg plek.

Per trein: Onze winkel is gelegen op slechts 1 kilometer vanaf NS-station Heerhugowaard, dus goed te lopen als u niets mankeert. De halfuurse intercity Nijmegen-Den helder met stops in onder andere Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Zaandam en Den Helder brengt u snel en comfortabel naar Heerhugowaard. Ook de Sprinter Haarlem-Hoorn heeft een halfuursdienst met Heerhugowaard en stopt onder andere in Beverwijk, Casticum en Alkmaar. In de spitsuren kunt u bovendien gebruik maken van de rechtstreekse intercity Maastricht-Schagen. Loop vanaf het station zuidwaarts, parallel aan de spoorlijn (niet direct langs het spoor, dat veroorzaakt vertragingen). Onze winkel ligt langs de spoorlijn Alkmaar-Heerhugowaard en op ons terrein staat een hoge telefoonmast als herkenningspunt.

Per fiets of te voet: Uitstekend bereikbaar en nog gezond ook, als u niet te ver weg woont. De fiets mag u gewoon bij onze ingang parkeren maar de route moet u zelf uitstippelen...


Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden