DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Introductie

Welkom bij Huider!

Huider Heerhugowaard

De grootste in modeltreinspeciaalzaak van Nederland biedt niet alleen een enorm assortiment treinen en landschapsartikelen, maar ook voor algemene modelbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Een bezoek aan onze unieke winkel in Heerhugowaard is een ware belevenis voor jong en oud! Bent u benieuwd naar ons assortiment en wilt u een rondleiding langs alle afdelingen van onze fysieke winkel? Ga dan meteen naar: Assortiment

In onze webwinkel vindt u ruim 40 duizend artikelen, overzichtelijk gerangschikt in categorieen en voorzien van diverse zoekfuncties. Wilt u weten hoe u hier het beste gebruik van kunt maken? Lees dan: Gebruikerstips webwinkel.

Huider ModeltreinenZowel in onze fysieke als in onze webwinkel vindt alle artikelen overzichtelijk gepresenteerd. Echter, wij kunnen u in onze winkel beter van advies voorzien dan via de digitale weg. Zo hebben wij in onze winkel demo-banen, waar wij treinen en apparatuur kunnen testen en demonstreren. Bovendien is een bezoek aan onze winkel een ware belevenis vanwege onze unieke treincoupe, ruime winkelindeling en behulpzame medewerkers. Gratis koffie en thee staat altijd klaar en mag u gewoon zelf pakken.

Huider treincoupe

Onze winkel is sinds 2017 gevestigd aan de M. de Klerkweg op nummer 10. Dit is op loopafstand vanaf NS-station Heerhugowaard en slechts 1 stoplicht verwijderd van de snelweg A9. U kunt altijd gratis parkeren bij onze winkel. Onze winkel is drempelvrij en voorzien van ruime paden, dus ook zeer rolstoelvriendelijk! Lees ook: Contact en bereikbaarheid en: Openingstijden

Regelmatig hebben wij bijzondere activiteiten in of boven onze winkel, zoals demonstraties, workshops en exposities. Ook vieren wij in 2020 ons 20-jarig bestaan met echte stoomtreinen tussen Rotterdam/Alkmaar en Heerhugowaard. Mis het niet en bekijk regelmatig onze agenda en meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Huider Modelbouw is in het jaar 2000 opgericht door treinliefhebber Ernst Huider. Hoe ons unieke bedrijf in zich de loop der jaren heeft ontwikkeld, leest u hier: Historie.

HuiderstadOp de bovenverdieping van ons bedrijfspand is de expositieruimte, waar Ernst Huider zelf een enorme modelbaan bouwt. Deze is intussen 35 meter lang en breidt zich de komende jaren verder uit over de gehele bovenverdieping. Elke maand is dit project "Huiderstad" in actie te bewonderen voor het publiek. De dagen waarop dit te zien is, maken wij van tevoren bekend via onze nieuwsbrief. Doorgaans is dat de tweede zaterdag van elke maand tussen 9:30 en 13:00. De bovenverdieping is per lift bereikbaar. Lees meer over Huiderstad: Huiderstad.

Heeft u algemene vragen? Kijk alstublieft eerst even in ons overzicht van Veelgestelde vragen. In alle andere gevallen: Neem gewoon contact met ons op. Telefonisch zijn wij tijdens openingstijden altijd goed bereikbaar en e-mails proberen wij direct te beantwoorden. Onze winkel bezoeken is natuurlijk het leukste, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. Wij helpen u in ieder geval via alle wegen graag en zo goed mogelijk. Graag tot ziens!

 

Huider Heerhugowaard