DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Assortiment

In zowel onze winkel als webshop bieden wij momenteel ongeveer 40 duizend verschillende artikelen aan, waarvan wij het merendeel altijd voorradig hebben. Om dit in onze webshop overzichtelijk te houden, hebben wij alle artikelen ingedeeld in onze categorie-structuur en elk voorzien van handige zoekfilters.

In onze fysieke winkel hebben wij alles ingedeeld in overzichtelijke afdelingen. Op het gebied van treinen en landschap vindt u er alle bekende merken in eigen afdelingen, waaronder Roco, Fleischmann, Märklin, Trix, Artitec, Piko, Faller, Noch en Busch. Ook algemene modelbouw is in een eigen afdeling ingericht. Daar vindt u vele plastic en houten bouwdozen van vele fabrikanten, waaronder Revell en Billing Boats. Ook vindt u daar een groot assortiment verf, gereedschap en maquettematerialen. In tegenstelling tot treinen en landschapsartikelen, is van algemene modelbouw nog niet alles in onze webshop te vinden.

Wij nemen u nu graag mee in een snelle rondwandeling door onze fysieke winkel met een korte beschrijving van de afdelingen. Als u onze winkel binnenloopt, ziet u links van het hoofdpad direct de grootste afdeling van Nederland van Roco / Fleischmann. Op 40 m2 treft u hier honderden verschillende locs, wagens en toebehoren, elk overzichtelijk gerangschikt op schaal, land en tijdperk:

RocoRoco / Fleischmann

Roco / Fleischmann

Aan de rechterkant van het hoofdpad ziet u op 70 m2 Nederlands grootste afdeling Märklin/ Trix / Lgb. Ook hier alles gerangschikt op schaal, land en tijdperk. Ook digitale treinbesturing kunt u hier bekijken en zelf uitproberen:

Marklin / Trix / LgbMarklin / Trix / LgbMarklin / Trix / LgbTrix

 Volgen we verder dit hoofdpad, dan komt u achtereenvolgens de volgende afdelingen en merken tegen:

- Auhagen (2 meter) en Kibri (4 meter):

AuhagenKibri

- Brawa (3 meter) en Vollmer (4 meter):

Vollmer

- Busch (7 meter)

- Artitec (3 meter) en Viessmann (3 meter)

- Piko (7 meter)

- 2 Vitrines met diverse merken, waaronder Rivarossi, Esu, Exact-train, Mehano, Walthers en Arnold

- Heki (2 meter) en lectuur (3 meter)

- Noch (7 meter)

- Vitrine met Liliput

- Faller (13 meter)

- Vitrine met diverse merken, waaronder Rocky-Rail, Ls-Models en Kato

- Vitrine met groot assortiment Preiser

Aangekomen op het einde van het hoofdpad, treft u vervolgens:

- Diverse merken plastic bouwdozen (6 meter), waaronder Airfix, Italeri, Tamiya, Dragon en Trumpeter

- Revell (9 meter)

- Diverse merken verf en gereedschap, waaronder Vallejo, Humbrol, Uhu en Proedge

- Maquettematerialen (hout, kunststof en metaal) van diverse merken, waaronder Evergreen

- Herpa modelauto's (1 meter) en 2 vitrines met modelauto's van diverse merken, waaronder Busch, Wiking, Rietze en Schuco

- Houten schepen en scheepsbeslag van Billing Boats, Artesania, Aeronaut en diverse andere merken (2 meter)

- Scalextric racebanen (1 meter)

- Modelsport-artikelen (radiografische modelbouw). Dit segment wordt niet meer aangevuld, dus op=op:

RC-onderdelen

Nu arriveert u bij onze unieke treincoupé en koffiehoek, waar u onder het genot van gratis koffie of thee een levensechte reis door Nederland kunt maken! Speciaal voor deze coupé heeft Ernst Huider tussen 2009 en 2015 alle NS-spoorlijnen gefilmd vanuit de laatste apekop-treinstellen, vanwege het bijpassende historische geluid. Vanwege de enorme hoeveelheid opnames, zult u waarschijnlijk nooit dezelfde beelden treffen. Bovendien kiezen wij elke dag een film, die past bij het jaargetijde en weertype. U mag instappen zonder in te checken en de koffie of thee mag u gewoon zelf pakken.

Treincoupe

In deze hoek treft u ook een schap Digikeijs.

Diverse merken of artikelen die u tijdens deze wandeling niet bent tegengekomen, hebben wij evengoed wel in voorraad. Denk hierbij aan rails, seinen, digitale componenten en onderdelen. Informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.

Kom eens langs en ontdek alles met eigen ogen! :)