DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Digitaliseer- en programmeerservice

Digitaliseer- en programmeerservice

Alle digitale treinen die u in onze winkel of webshop aanschaft, kunnen wij desgewenst direct en zonder kosten instellen op een digitaal adres (nummer). Als u hulp kunt gebruiken bij het instellen van een trein in uw Mobile Station of Multimuis, neemt u bij de aanschaf van een nieuwe trein ook deze regelaar mee en wij programmeren de trein direct en kostenloos in. Treinen die u bij ons aanschaft voor op een Marklin baan, waarin een decoder zit zonder MFX-functie, kunnen wij ook desgewenst voor u instellen op een lockaart. De aanmelding op uw Mobile- of Central Station is dan heel eenvoudig. U kunt dan bij aankoop van een trein een losse lockaart aanschaffen, die wij direct en gratis programmeren: 60135.1

Treinen die digitaal voorbereid zijn en in onze winkel of webwinkel worden aangeschaft, kunnen wij in de meeste gevallen direct voorzien van een digitaal-decoder. Omdat er veel verschillende decoders zijn, is bij aanschaf via onze webshop van tevoren wel overleg nodig, om de exacte kosten te kunnen bepalen. Als een trein voldoende ruimte heeft, kan een geluidsdecoder ook een optie zijn.  

Treinen die niet voorbereid zijn op inbouw van een digitaal-decoder, kunnen wij in een aantal gevallen toch voor u digitaliseren. Deze mogelijkheid geldt alleen voor treinen van H0-schaal. Als u de betreffende trein meeneemt, kunnen wij direct een globale inschatting maken van de opties en kosten. Wegens grote drukte dient u momenteel wel rekening te houden met een wachttijd van twee maanden, vanaf het moment van inleveren. 

Geluidsdecoders van Esu kunnen wij bij aankoop desgewenst voorzien van een passende geluidsample. De kosten voor het programmeren bedragen €19,99. Er zijn vele samples mogelijk, die u op de site van Esu kunt beluisteren en hieronder kunt aanschaffen, tegelijk met de gewenste Esu-Loksound-decoder. Als u dit via onze webshop wilt aanschaffen, bestel dan de juiste Esu Loksound-decoder en de juiste geluidssample tegelijk. Wij zullen u dan de geprogrammeerde decoder leveren.

Heeft u nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Artikelen 1 tot 40 van 450 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12

Artikelen 1 tot 40 van 450 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12