DE GROOTSTE IN MODELTREINEN

Agenda

2019

Infodag digitaal Roco/Fleischmann: Zaterdag 7 december 10:00-17:00 

Infodag digitaal


Huider Modelstad: Tweede zaterdag van elke maand tussen 9:30 en 13:00. Eerstvolgende: 14 december

HuiderstadHuiderstadHuiderstad

Bekijk de vorderingen van onze grote modelbaan in aanbouw op de bovenverdieping van onze winkel. Geniet van de vele computergestuurde treinen over de nu 35-meter lange treinbaan. Alle treinen zijn voorzien van realistische geluiden en sommige zelfs met rookfunctie. Gratis toegang!

Meer info: Huiderstad


De meester vertelt: Zaterdag 14 december 10:00-13:00

Gepensioneerd machinist en conducteur Ad de Wit vertelt deze ochtend in geuren en kleuren over zijn bijzondere ervaringen bij het spoor. Ook kunt u hem allerlei vragen stellen over het vak. Voor kinderen ook erg leuk! U vindt Ad in of bij onze treincoupé en u herkent hem aan zijn uniform.


2020

Demonstratie landschapsbouw Noch: Zaterdag 11 januari 2020 10:00-17:00

Deze dag demonstreert de vertegenwoordiging van Noch het maken van realistisch gras met behulp van de "Grassmaster". Ook andere aspecten van landschapsbouw worden die dag gedemonstreerd.  


Jubileumfeest 20 jaar Huider Modeltreinen: Zaterdag 19 september 2020

Jubileum Huider

Beleef een unieke rit met de grootste stoomtrein van Nederland! Die dag kunt u weer met de legendarische Huider Express reizen tussen Rotterdam en Heerhugowaard of tussen Heerhugowaard en Alkmaar. In en rond onze unieke winkel zijn die dag ook allerlei activiteiten en demonstraties, dus zet dit evenement alvast in uw agenda!

Nadere info volgt begin 2020.